Posebna ponudba2019-11-18T18:04:48+00:00

Posebna ponudba

Sestavine

> dodamo naravna eterična olja po vaši izbiri
> milo zavijemo v ročno izdelan papir v barvi, ki si jo izberete
> v milo lahko vtisnemo logotip podjetja, kraja, destinacije – poslovna darila
> pripravimo mila kot darilo za svate na porokah
> izdelujemo manjša mila za goste – apartmaji, sobe

Zlato milo 100 g

V ponudbi imamo tudi zlato milo, ki ga izdelamo po naročilu.

Milo je izdelano ročno po hladnem postopku iz bogatih, naravnih sestavin, katerim dodamo 100% naravna eterična olja in 22K zlato v lističih. Milo je primerno za vse vrste kože, dodano zlato pa pozitivno vpliva tudi na nego zrele kože.

Pošljite povpraševanje

Našim strankam se prilagajamo, zato nas pokličite in skupaj bomo naredili izdelek, ki si ga želite imeti. lahko služi kot poslovno darilo, darilo ob porokah, ali pa vašo osebno nego. Za vsa vprašanja nam pišite na naš e-naslov.

info@io-natural.com

Izvajamo tudi delavnice, na katerih vas seznanimo s hladnim postopkom izdelave naravnih, trdih mil, vas naučimo izdelati ognjičevo mazilo, balzam za ustnice, ipd. Na delavnicah tudi sodelujete in končne izdelke z natančnimi navodili izdelave odnesete domov.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.

Več o piškotkih