IO SEPT – RAZKUŽILO ZA ROKE – komplet

18.80

Embalaža: 100ml v pršilki + 1000ml

Z aloe vero, ognjičem in mentolom

IO SEPT – razkužilo za roke s 70% etanolom, gelom aloje in izvlečkom ekološkega ognjiča. Vsebuje vlažilce kože in emoliente rastlinskega izvora.

Razkužilo je pripravljeno za uporabo. Namenjeno je za osebno higieno, za higiensko razkuževanje rok. Navodilo za uporabo: 3ml nerazredčenega razkužila vtrite v suhe, čiste roke in pustite delovati vsaj 30s, da se posuši – ne izpirajte.

*Sestavine naravne dišave

VARNOSTNI LIST

Kategorija:

Opis

Odstranjevanje: prazno embalažo, neporabljen proizvod ali proizvod, ki mu je potekel rok uporabe oddati pooblaščenemu zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. Aktivna snov – etanol 700g/kg -70%.

Nevarno: H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi/ H319 Povzroča hudo draženje oči / P102 Hraniti zunaj dosega otrok / P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga, kajenje prepovedano / P304+P340 Pri vdihavanju prenesti osebo na sveži zrak in jo pustiti v udobnem položaju, ki olajša dihanje / P305+P351+P338 Pri stiku z očmi previdno izpirati z vodo nekaj minut. V primeru, da imate kontaktne leče, le-te odstranite in nadaljujte z izpiranjem / P501 Odstraniti vsebino-posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Sestava: ALCOHOL DENAT, AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, GLYCERIN (VEGETABLE), OCTYLDODECANOL, PANTHENOL, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM INULIN, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, MENTHOL FRAGRANCE, LIMONENE*, LINALOOL*

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.

Več o piškotkih